0119, აკაკი წერეთლის გამზირი 116, თბილისი
+995 597 91 33 88

შემწვარი პარმიჯანო რეჯანოს ყველის და პროშუტო დი პარმას სენდვიჩი

შემადგენლობა:
* 4 ნაჭერი პური
* 1 1/2 ჭიქა წვრილად გახეხილი პარმეჯანო რეჯანოს ყველი
* 4 თხელი ნაჭერი პროშუტო დი პარმა
* მსხვილი წიწაკა
* უმარილო კარაქი

მომზადების წესი:
ორი ნაჭერ პურს მოახეხეთ ყველი და გულუხვად დააყარეთ წიწაკა.
რამოდენიმე ნაჭერი პროშუტო დი პარმა დაადეთ ყველს.
გამოიყენეთ სპეციალური პანინის ან სტანდარტული ტაფა, დაამატეთ კარაქი (დაახლოებით 2 სუფრის კოვზი) დაბალ ცეცხლზე. დაამატეთ ყველი და პროშუტოს სენდვიჩი/ ეცადეთ არეგულიროთ ცეცხლი რომ კარაქი არ დაიწვას. ორივე მხარეს დაახლოებით 3-5 წუთამდე შეწვით.
როდესაც ორივე მხარე ოქროსფერი გახდება გადმოიღეთ და მოათავსეთ ქაღალდის ხელსაწმენდზე რომ ზედმეტი ცხიმისგან დაიცალოს.

შეგიძლიათ გემრიელად მიირთვათ !

ვიდეო ბმული:
Бесплатные шаблоны для 10.5Forex Портал для чайников